Счетоводни услуги от Dik Expert Счетоводна Къща Бургас за всеки бизнес, съвети, информация, цени, срокове и всичко което ви касае за счетоводни услуги

Счетоводни услуги са необходими на всеки бизнес за приключване на Счетоводни услуги по месеци или години.

Счетоводни услуги се предлагат от различни фирми както за малък бизнес така и за голям бизнес но кои счетоводни услуги са най подходящи за вас ние можем да ви кажем най-добре.

Счетоводни услуги бургас - ДИК ЕКСПЕРТ - Счетоводна Къща Бургас, Счетоводни Услуги Бургас, ДДС, ТРЗ, Месечно Счетоводно Приключване, Годишно Счетоводно Приключване

Счетоводни услуги, Счетоводна Къща, Счетоводна Къща Бургас, Счетоводни Услуги Бургас, ДДС, ТРЗ, Месечно Счетоводно Приключване, Годишно Счетоводно Приключване, Бургас, Варна, Пловдив, София, Плевен, счетоводни услуги, счетоводство, счетоводна къща, счетоводство на фирма, счетоводство на бизнес, годишно приключване, месечно счетоводство, годишно счетоводство, месечно счетоводство, годишни декларации, осчетоводяване на документи, счетоводство на предприятие, счетоводство на малак бизнес, godishno prikluchvane, mesechno schetovodstvo, godishno schetovodstvo, mesechno schetovodstvo, godishni deklaracii, oschetovodiavane na dokumenti, schetovodstvo na predpriatie, schetovodstvo na malak biznes, счетоводни услуги бургас, счетоводство бургас, счетоводна къща бургас, счетоводство на фирма бургас, счетоводство на бизнес бургас, годишно приключване бургас, месечно счетоводство бургас, годишно счетоводство бургас, месечно счетоводство бургас, годишни декларации бургас, осчетоводяване на документи бургас, счетоводство на предприятие бургас, счетоводство на малак бизнес бургас, schetovodni uslugi burgas, schetovodstvo burgas, schetovodna kushta burgas, schetovodstvo na firma burgas, schetovodstvo na biznes burgas, godishno prikluchvane burgas, mesechno schetovodstvo burgas, godishno schetovodstvo burgas, mesechno schetovodstvo burgas, godishni deklaracii burgas, oschetovodiavane na dokumenti burgas, schetovodstvo na predpriatie burgas, schetovodstvo na malak biznes burgas
Счетоводни услуги от ново поколение за всеки клиент както физическо лице така и юридическо лице.

Счетоводни услуги от Dik Expert са с най-високо качество и най-ниски цени на пазара. Това ви дава лидерска позиция в пазарната ефективност на съвременните вътрешни и външни пазари.

ДИК ЕКСПЕРТ - Счетоводна Къща Бургас - Счетоводни Услуги Бургас - тел: 0895 417 555

За Нас

img1

Счетоводна къща ДИК има за свое кредо да защитава, съветва и предпазва клиентите си в условията на приобщаващо се към Европейските стандарти българско законодателство. Нашият професионализъм почива на 22-годишни традиции и опит в областта на счетоводния, данъчния и осигурителния сектори. Мисията ни е да осъществим успешен преход към Европейските счетоводни норми и изисквания, като променим досегашните представи за счетоводно обслужване. Тази задача ни ангажира с нови, по-високи критерии за счетоводна дейност и приоритети, еквивалентни на тези в европейската общност.

Пътят ни е насочен към постоянно усъвършенстване на услугите и качеството. Освен пълно счетоводно обслужване на фирми и дружества от различни области, ние съзряхме назрялата нужда от специализирано счетоводно обслужване в страната. Затова развихме, в полза на нашите клиенти от различни браншове. Вярваме, че тази профилирана дейност ще се наложи като гарант за модерен начин на мислене, в отговор на предизвикателствата и динамичното съвремие на ХХІ-ви век.

Счетоводна къща предлага пълен набор от счетоводни дейности и услуги в полза на своите клиенти. При нас ще откриете коректност и бързо обслужване, както и ще имате възможност да получите консултация по интересуващите Ви въпроси. Дългогодишните традиции на фирмата в областта на данъчното, финансовото и пенсионното счетоводство са гарант за високото ниво на професионализъм в бранша.

“Счетоводната къща израсна пред очите ми... В началото имахме само няколко клиента, но вярата в нашите възможности и подкрепата от страна на хората около мен ни накараха да продължим. Просто нямаше как. И изведнъж всичко се промени. Сега вече сме счетоводна къща с уважавани клиенти, изградили сме нужното взаимно доверие и коректност, работата се превръща в удоволствие. Уверена съм, че този просперитет ще продължи и занапред, защото нашата мисия е да вдигнем още по-високо летвата в бранша и да възприемем опита на развитите европейски счетоводни кантори!”

Упрвител: Димитринка Костадинова

Нашата политика е максимално приспособяване към вашия начин на работа - след внимателен анализ на бизнес структурата на организацията ви и след обсъждане с вас, да изберем как ще става комуникацията с вашата фирма. Имаме опит в много сфери на стопанския живот – производство, строителство, външна и вътрешна търговия, селско стопанство и други дейности.

Дейността ни е съобразена с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване. Стремим се да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме индивидуално към всеки клиент.

Свържете се с нас

Мобилен телефон : 0895 417 555